Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor som väcks

Känslor som väcks
ur sin slummer
vänder ut och in
på vardagen

... låt mig vara

Vardagen blir aldrig
densamma igen
all tristess
är som bortblåst

... låt oss njuta

 




Fri vers av AjBi
Läst 290 gånger
Publicerad 2016-07-29 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi