Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insänd till Haikusällskapets digitala verkstad, 3:e raden ändrad


Semestertider

Sommarstiltje
bråttomfolket varvar ner
men getingarna




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-31 05:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktig bäst - haiku!
2016-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt Haiku om sommaren!
Folket tar det lugnt men getingarna är ständigt på alerten.
2016-08-01

  Karina"Kia"
Sommarvärmen får folk att känna sig slöa..mdans getingarna tar över..Zum....

Vilken fin Haiku*Tummen upp*


2016-07-31

  limerick VIP
Just så. Väl beskrivet.
2016-07-31

  Anya VIP
MEN getingarna...
Vilken bra vändning. De varvar inte ner.
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP