Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingar

Staden är ny
varje gång
hon går igenom
den strida strömmen
av främlingar
som alla andas
med olika dofter

Hon vänjer sig
aldrig vid det
spegelbildslika,
minerna och skratten
hon aldrig hinner fånga
som sveper förbi
och är borta




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-31 09:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
berörande skriver du
speglar
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta