Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvar

Han riktade sin skarpladdade
ömhet mot hennes tinning
och sa, det här är inget skämt
Och smekte henne varsamt
över hjässan, med dansande
fjärilslätta fingrar, och sa,
det här går djupare ner
In under lager av kropp
fram till din bultande själ
Hon sa inget, satt bara kvar
och tänkte precis samma sak




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-31 09:00



Bookmark and Share


  Infinita
Inte bara om denna dikt, utan om min känsla för poesin du skriver:

Flyktiga rader med en säregen rytm och ett bildspråk som andas nytt. Ditt sätt att använda språk och tonfall, bjuder in läsaren (mig) till resonans; jag färdas in och reser med, hela vägen ut.

Reser gärna i repris. Tack!

2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta