Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solregn

Solregnets droppar fastnar i trädet
och blir kvar där, glimrande i solen
en efter en, i samma korta stund
Man ser det om man lyfter sin blick
och håller den kvar lite längre
hur solen leker med regnet




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-31 09:01



Bookmark and Share


  Feminaz
Ljuvligt poem!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta