Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Augustipion



Nattregnets silver
Möter morgonsolens guld

Bladen blommar än




© Bild och text Birgitta Englund Dimitrova 2016




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-04 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lyrisk känsla, mycket så i denna fina 3rading!
2016-08-09

  Monika A Mirsch VIP
En fin haiku med flera bottnar.
2016-08-05

    ej medlem längre
Fin haiku,verkligen!
2016-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en fin Haiku med dina ord!
2016-08-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
naturfin haiku
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP