Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "inspiration av kvinnor"


Röster i tunneln under isig landsväg

 

När du hörde mig säga ”jag älskar dig”

                                                             första gång

       var jag en vandrare i ungdomens platta landskap

                          som hoppades på att berg

       reser sig upp (på kommando)

       och skapar

       eko

 

När du hörde mig säga ”älskling”

                                                          sista gång

       fruktade jag kylan från vackert glittrande snö

                      som reflekterar ljus

       men absorberar

       ljud

 

Ropar orden i tunneln under en isig landsväg

       graffittins samlade kaos

       upprepar...

      ”lögn”

                                                         varje gång




Fri vers av Ardo Wejka
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-05 17:31



Bookmark and Share


  agneta pichler
Helt underbara texter
Som får mig ur fattning
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka