Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förutsägbar

bollen är inte rund
den är fyrkantig
det är därför
den är så förutsägbar

när den rullar nerför berget
och fastnar på varje klippavsats




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-08-05 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre förutsägbar än bara bar.
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson