Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Packning.

Jag plockar och städar.
Hittar bilder som jag skickar.
Jag packar och donar.
Hittar biljetter till Winnerbäck, Gardell och modo-hockey.
Då dyker också konserter med Damien Rice, Lars Demian och Kraftwerk upp i minnet.
Finner lådor jag glömt.
Hittar leksaker.
Och upp kommer hur vi i all hast sprang och köpte film.
Upp kommer din kropp, hur känslig du var. Dina andetag, din lukt.
Hittar gamla brev där du beskriver vad du vill göra med mig.
Och jag minns hur du brukade vara. Hur bra du och jag lekte. Hur vi retades, tog på varandra.
Att vi visste precis.
Och plötsligt har det alltid varit bra mellan oss.

Om det hade blivit som vi både ville så skulle vi återförenas nu.
Istället flyttar jag till en annan stad.
Nu börjar en ny period i mitt liv.
Långt bort från er.

För långt bort.
Hoppas vi kommer närmare sen.
För nu har det alltid varit bra mellan oss.
Och på nåt sätt har jag inte riktigt gett upp.




Övriga genrer av Badbollen
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-05-10 15:02



Bookmark and Share


  madinsane
jag älskar det där med
\"nu har det alltid varit bra mellan oss\"
för det är ju så man gör..
när man förtränger allt annat.
snyggt!!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Badbollen