Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördad frukt.

En fågel viskade efter sömn att du bjuds på resor ibland.
Det högg lite men jag är inte svartsjuk däremot avundsjuk.
När det var jag var det väggar efter sju.
Samma fågel sa att hon inte längre var orolig, för du verkar vara väldigt kär.
Det knöt sig lite i magen, men gick över relativt snabbt.
Så relativt som ljuset är.

Jag ska inte säga nåt.
Inget alls om kämpandet ni har.
För det vet jag föga om.
Men ibland känns det.
Känns som att vi aldrig fick skörda det vi två faktiskt sådde.




Övriga genrer av Badbollen
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-08-18 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Badbollen