Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alicia har i och för sig ätit ute och det även i trädgårdens miljö men grillning har inte lyckats imponera på henne, oavsett det handlar om grannar, släkt och vänner eller andra som försökt sig på den sysslan.


Alicia har ingen grill




Någon grill är välkommen inte
som tillbehör har det inte sett
sig som tillbörligt o av nöden
att komma sig som till skott

äta går ju lika bra fast lagningen
går till mera inomhus i köket
om verktygen de rätta hittat
sin egen väg till själva verket




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-11 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP