Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PILBÅGE MED KÄR LEK ERÖVRAR VÄRLDEN

Dina ögon är som pilar
den pilbåge du har
tränger igenom
mitt hjärta

Jag blir helt förlamad av din kärlek
Att känna denna otroliga känsla
är väldigt mystisk

Pilbåge med kärlek
erövrar världen
Den borde få mer
uppmärksamhet

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-06 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj