Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR INTE OTYDLIG I DIN KÄRLEK

VAR INTE OTYDLIG I DIN KÄRLEK

Ibland låter vi kärleken
Bli obesvarad
Precis som vi låter vår
Kärlek inte bli tydlig
Orden blir svåra att finna
Som talar om våra känslor
Speciellt mot dem vi
Riktigt Älskar


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 141 gånger
Publicerad 2016-08-07 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj