Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism - lärdom

En sak har vi lärt oss, att
vi lär oss aldrig något av historien.




Övriga genrer (Aforism) av Annaemi VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-07 22:38



Bookmark and Share


  Zandor
precis...
2016-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Samma misstag upprepas gång på gång!
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP