Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så litet



Det är så litet
en vanlig liten människa kan göra
för att ställa till rätta
allt som är fel och tokigt
i denna världen

Jag fyller på nya frön i fågelstugan varje morgon
andas in den kalla luften
och lyssnar på fågelsången

Jag kallar det inte att fånga dagen
bara att orka leva




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-14 07:47



Bookmark and Share


  Snödis VIP
Identifierar mig i mycket i din dikt. Jag försöker mer och mer jobba med att så att säga "gräva där jag står": vara vänlig mot folk i min omgivning, ge blod ibland, plocka upp skräp när jag är ute i naturen. Jag ser det som en aktiv motståndshandling mot alltings jävlighet.

2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP