Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - vårtecken



rad på rad
vårtecken i vinden
hänger ut tvätt




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-09 16:29



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Lakan i text klingar alltid lite Katarina Frostenson* för mig och kvinnligt mod. Din text fungerar mycket bra i min läsning.

*Hennes privatliv är en sak, hennes lyrik är en annan.
2024-04-15

  Gunnel Eriksson VIP
Din haiku skapar en fin
bild i mina ögon. Bra!
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP