Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sopning

Granntanten
sopar utanför sin dörr
skräp, löv och skvaller




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 688 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2016-08-08 07:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Grattis till *!
2016-12-29

  limerick
Vilken härlig knorr!
2016-08-14

    Dan Myrbeck
Haha! Sista ordet överraskar - tänkvärt..!
2016-08-09

  Johan Strömstedt
Enkelt
koncentrerat
med fin slutknorr
fint!
2016-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Annars brukar de som skvallrar inte hålla rent framför egen dörr.
2016-08-08

  thyra
Jättekul sistarad! Finurligt!
2016-08-08

  Anya VIP
hahaha MEN så bra! Slutordet satt som en smäck. Så talande. Sparas!!!
2016-08-08

    ej medlem längre
Hurra ... för denna härliga haiku Gunnel. Tack!
2016-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Heja, granntanten!
Heja dig, Gunnel, för att du skriver så bra Haiku med budskap.
2016-08-08

  Njord
Oväntat sista ord i denna vardagsobservation. Bra!

2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP