Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs rälsen

 

Han sitter i en tyst kupé. Finns inga frågor.

Han sitter i en tyst kupé för att slippa höra sina svar.

Han möter ingenting.

I en tyst kupé ryms ljudlösa blickar och människor

Kanske någon ser upp, det gör ingen skillnad.

Tystnaden är nästan total. Det är den skillnad han väljer.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-09 12:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat!
2016-09-24

    ej medlem längre
Bra skaldat Josanilla!
2016-08-09

  Margithe VIP
Bra beskrivet om att sitta på ett tåg man kan vända det skrivna ordet på två sätt...Det anas en smärta där tystnaden blir lite mörk det andas ensamhet... samtidigt som tystnaden kan vara underbar....
2016-08-09

    ej medlem längre
fin tolkning, lyrisk tolkning, av hur det kan vara, och varför, man söker sig till tystnaden...och som här på ett tåg, motorvagn... Tack!
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP