Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar att se


hur ditt sköte slukar hans fallos
hur ditt ansikte njuter av den
hur dina safter frodas

smakandes himmelskt
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-09 06:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är roligt med porr.
2016-08-09

    ej medlem längre
en lite mer upptaggad version av Höga Visans kärlekskrankheter, ja, sannerligen, 2000 år har gått... tack!
2016-08-09

    Osannolika
Tycker om. Det är så målande och kittlande trots så få ord
2016-08-09

  Night Soul Woman
Nämen Stevie då blir du nästan som Onan. Onan? Han som spillde sin säd på marken och japp ordet Onani kommer från honom:D första moseboken 38:9 och en annan sak tänk om gud säger samma sak till alla kvinnor som har sex - den som ser allt :)
2016-08-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hjärtats röst
lyser fram hur
det kan bli
emellan Herre
och Madame
ibland blir det
stor SLAM!
2016-08-09

  Öknens Ros VIP
100 procent njutning...
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP