Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pyttans ABC har inspirerat. När jag väl sagt A, blev det till att säga något på B och den som lever får väl C. En serie jag har jobbat en del med och lägger ut efter hand.


F - som i Flod




F - som i Flod som betyder stor å
så likt en slags rinnlig ber så
slingrar sig fram just som bäcken
i den sitter o spelar kanske näcken




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-09 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP