Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu finns det ju mycket en kan göra just med sina läppar, som det inte står att läsa om heller utan bara känna en som obetvinglig lust plötsligt att undersöka om det en tänkt eller känt har något med verkligheten att göra också.


När en pojke får upp ögonen för flickor





Det värsta med flickor
kan en kanske tänka som slagen av häpnad
är när de plötsligt inser

att även en pojke kan njuta av dem
ungefär så där
som de själva tappar

helt som hals över huvud
då de själva är i centrum för den person
de själva är så intresserade

av att få betrakta
låta läpparna omsluta på
rent allmänt som falla i trans för

även om avståndet ju stundom
inte alls är som i vägen för
tankar, känslor, upplevelser.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-09 14:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en fallenhet där båda fångas upp
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP