Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMHI

- Såg du programmet om SMHI?

- Nej, jag har bara vanligt sex.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 473 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-08-19 15:41



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
hahahha. bästa svaret på en sån fraga ever ;)
2016-08-24

  Karina"Kia"
Hehe!
Du ala bra fyndig..
Läses SMHI i all hast kanske det ger mera sex än att se vädertoppen och sol och månes uppgång..

Denna va soltoppen denna vecka<3
2016-08-22

  lila fjäderblomman VIP
Den var rolig!!
2016-08-22

  Fem hjärtan VIP
Fniss.. ;-) Ja det är lätt att bli förvirrad av alla förkortningar..:-))
2016-08-21

  M.Eta
Man kan undra vad han trodde det var förkortning av?
2016-08-20

  Ingrid Trolle
Alla dessa förkortningar!
Mycket fyndigt och roligt!
2016-08-20

  anits VIP
Fyndigt skaldat!
2016-08-20

  Gunnel Eriksson VIP
Var och en tolkar efter sina preferenser.
2016-08-20

  Maria Sundelin VIP
Det här är mer omväxlande
2016-08-19

  Marita Ohlquist VIP
SMHI visste han inget om, däremot att det finns olika varianter av sexlivet.

2016-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Man kan ju undra vad hjärnvågorna är inställda på i det här fallet...:-))
2016-08-19

  louisegirl
Haha jaa ;) kul!
2016-08-19

    ej medlem längre
Vitsigt, roligt! :D
2016-08-19

  ULJO
Ingen sexgalning då
2016-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul! Undrar vad det kan vara? Smiska Mig Hårt Inatt?
2016-08-19

  Per Drysén
Kul vändning av alla dessa bokstavskombinationer.
2016-08-19

    ej medlem längre
Alla dessa bokstavskombinationer av idag....inte lätt att hålla reda på!

2016-08-19

    ej medlem längre
Trodde inte att SMHI hade program om sex!
2016-08-19

  KattenKin VIP
Inte lätt att hålla reda på alla akronymer, speciellt inte i en sexfixerad värld.
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck