Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sak som är mera vilseledande numera är missuppfattningen och att den skulle vara ny eller kunna avhandla att ett ord kan stå för något mera, exempelvis ha olika betydelser, ha olika funktioner och en bra anledning till obstinata gräl.


Något litet om mobiler




Jag fick en av mor
den är av trä och metall
dinglar och hörs i vinden

föreställer en båt med randigt segel
och hänger på uteplatsen
ringer kanske sporadiskt in vid måltid...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-11 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP