Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Gravallvar [haiku]

 

Tanten i mitt rum
och själens baklängesvolt
saknar den vilda

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-08-21 20:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Reklam
--------

Texten sponsras av

Liemannens AB

Begravningsbyrån för dig
som bara dör en gång
2016-08-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Galghumor med tänkvärt innehåll!
2016-08-22

  Marianne Räf
Titeln till trots, tycker jag
denna var himla rolig! HA HA !!
2016-08-22

  Blomma-Stjärna VIP
ja, den vilda måste hämtas hem
utan henne klarar man inte att vara engagerad och inspirerad! :-)
2016-08-22

  i af apa
"själens baklängesvolt",
jag förstår... man undrar
vad tanten gör i rummet
även om jag tror hon är vild
hon med...
2016-08-21

    ej medlem längre
Längtan till tiden innan livet tyngde för mycket.
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP