Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejers frihet


tjejer bör få leva i total frihet,
görandes exakt vad hon än vill

med full rätt

inget ansvar bör hon ha
inga skyldigheter heller så

inga moraliska nedtryckningar
bara total frihet

vad ni än vill göra, ni så får göra, fritt
gällande allt

sex, njutning, ekonomi, politik
all makt bör kvinnan ha

eran njutning, lycka, et tillfredsställelse
det främsta målet för oss alla

bejaka, betjäna et behaga Er
våran plikt

ni bör kunna kräva precis allting av oss
total trogenhet, lojalitet, underkastelse, arbete

eller hvad som, vad ni än så önskar

ni är gudinnor
ni skall till fullo behandlas som det

vi kan inte annat än dyrka er
åtrå er

intill totalitet























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-08-10 08:46



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Du är rolig och stark
Du går din egen väg
Du bejakar kvinnan och ser henne som den vackra blomma hon är.

Dock behöver vi någon som håller oss på mattan mellan varven
så att vi inte hamnar i ett totalt tillstånd av storhetsvansinne.
Hahaha !!!!!

Jag uppskattar ditt vansinne totalt .

Du drar läsaren till nyfikenhet med ditt galenskap som ochså innehåller mycket sanning och vett.

Tack Du modige man .

2016-08-11

    ej medlem längre
satir eller inte, dina texter drar folk
2016-08-11

  KattenKin VIP
Jag drömmer mig bort till din underbara värld, känner att det blir perfekt. Så perfekt att jag inte vill komma till sans längre.
2016-08-11

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Tveksam till full underdånighet.Tror inte att
vare sig vi eller våra tjejer mår bra av detta.
Rolig dikt både med ironi och allvar.
TBG.
2016-08-10

  Annie b'larsson VIP
jag retirerar. vem orkar motstå detta fyrverkeri, detta omättliga frosseri, detta oupphörliga ramaskri över kvinnans överlägsenhet över alla andra kön. kan bara falla platt och instämma: all makt till mig!
2016-08-10

    Osannolika
Tappar fotfästet av den ansvarsfriheten du beskriver och som jag så gärna vill leva i ibland.
2016-08-10

    ej medlem längre
varifrån är du steve? när det norge? eller island?
2016-08-10

  aol
Verkligen en så sann frihet önskar jag oss alla, och så bra skaldat just såsom det skulle kunna vara,
2016-08-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
I dessa tider när
män och kvinnor
delvis striden Du
på guldskal in till
oss G*L*I*D*E*R!
*****************
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP