Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till :)


Ilskan

Varje dag går ilskan lös .
Alla skrik,slagsmål och tårar.
Allt sökande efter alla dårar.

Känslorna som kallnar.
Ja dom blir snart varma.
Jag tror inte på karma.

Hämnden man planerar.
men sakta sanerar.

Svartsjukan som finns där.
Men mina känslor är här.

Tjejen som tittar åt dig.
Har lust att säga 'han tillhör mig'.

All kärlek som övergår till hat.
Allt svek och prat.

All ilska är hos alla
även hos dom kalla.




Fri vers av Jennifer.J
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-10 23:59



Bookmark and Share


  Zandor
bra förmedlat
2016-08-23

  Jennifer.J
Tack så mycket :)
2016-08-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
klockren samt bra
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer.J
Jennifer.J