Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjorde en liten dikt,tycker de så kul. vänskap är något viktigt,det ska man ta vara på. inte världens bästa dikt det här heller,men vi får hoppas på att ni tyckte om den :)


Min vän

En vän,som alltid ska finnas där.
Som alltid ska vara här,här vid din sida.
Och sluta få dig lida.

Skratta och ha kul.
Skapa minnen.
Som läggs på en tunn pinne.

Pinnen bryts av.
Minnen faller ner.
Rykten skapas,bråk sker.

Förlåter varandra lätt.
Men gråter ändå ut en skvätt.

Skitsnacket om alla andra,pratas runt.
Man pallar inte bry sig.
om en sån skitgrej.

Sällskap till skolan.
Bilderna vi tar.
Vi är som ett par.

Stötta varandra till hundra procent.
Beundra varandra för lilla minsta.
Göra skoj och bus,som att kasta ägg på hus.

Min vän är min vän.
Det ska vara min vän.
Inte en person,inte en kamrat.
Utan min vän är min vän.







Fri vers av Jennifer.J
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-11 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer.J
Jennifer.J