Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall morgon.

Nordvind fyller sommarns varma sköte
fingrar smeker kallt bland lögnlikt minne,
stenar glödgas värms i heta ugnen
vinterns kyla gråter rimfrosts tår.

© Bosse 11 augusti 2016.




Bunden vers (Blankvers) av Bossepoet från Österbotten
Läst 281 gånger
Publicerad 2016-08-11 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten