Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förebilden är en affisch som är ungefär hundra år gammal, den hette då 'Pyttans SBC'. Min grej är då att skriva egna ord på bokstav för bokstav, bokstavligen i alfabetet.


H - Hädanfärd




H såsom i sorgesam Hädanfärd
är en praktisk men impopulär åtgärd
låta ens rädsla få ta en ledning
fina känslor kan verka i ljuv förening




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2016-08-11 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP