Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgifter flyter nu in i mitt liv


Nu föds jag...

Nu, efter mycken kamp och möda
så flyter det in arbetsuppgifter
som jag får betalt för.

Så välsignat!

Då får jag ta en musikelev i taget
lugnt och metodiskt.

Och det som gäller
för mig att lära
är tålamod, tålamod, tålamod.

Det kommer att gå bra.

Jag ska klara detta!

God natt!




Prosa av bohemen VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-08-11 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP