Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Inte mycket regn idag.

Provar en modell med gles form – 20:12 är klockan. Program-

 

språk-

 

et (Ba+) fungerar. Bigrammet ng är (mycket) viktigt. 

 

Färg – nej. Nej är nej på annat sätt. Lägg märke till hur NOT

 

är typograferat.

 

 

 

12/8 innehåller /-tecknet – formellt viktigt. 20:15 nu. Den här texten är [formellt] (mest) en {1} demo. 

_ _ _ _
¯ ¯ ¯ ¯ är 1 (en) modell. 

Copyright etc. Enligt manualen. 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-08-12 20:17



Bookmark and Share


  farbror zwed
     Inte mycket är inte (ac/ /!) inte mycket. FÖRSTÅS. Ba+/mä… fungerar.

MÄLAREN (SJÖ) fungerar. VATTEN är vad FORMAT och FÖRLAG är. Böcker {> <} fungerar.

________ ________ ________ ____
¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯

2016-08-15

  farbror zwed
        Ba+ är 1 (ett) gammalt
    skol-betyg. Dessutom betyder Ba
   barium – eller Barium – jon(en) Ba+
    är […] viktig. Även: importan29.
        Data innehållande Ba+ är {ø/ /Ø}
    reserverad (data) info. CODE är [ae/
    /®] en {1} ”formell” konstruktion.
    BIGRAMMET on {^} foere-
    kom-
mer.
    ___________________________
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    ___________________________
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2016-08-15

  Nanna X
Inte mycket svar idag.
2016-08-13

    ej medlem längre
Ba+ står för?
2016-08-12

  farbror zwed
    20:17 är 1 (en) [formell] komplettering.
______________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed