Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT LJUSA HÅRSVALL

I ditt ljusa hårsvall
ser jag kärlekens sång
varje hårstrå sjunger ut
hur mycket vi älskar varandra

När du fäller ut ditt vackra hår
på kudden
Är det som en berömd tavla
av en fantastisk konstnär

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-08-13 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj