Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afton råd

när den stilla natten tuffar sakta fram

längtar min själ efter din famn

vågors skum som vackert utåt flyr

gryning vaknar och dagen gnyr




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-27 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP