Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läggning


jag har en fallenhet för

bortskämda självcentrerade
hyperkrävande uppmärksamhetskåta

divina gudinnor

finnandes det en självklarhet
att de skall va i centrum, komma främst
få allt

göra vad de vill
kräva vad de vill

hedras genuint dyrkessamt
älskas totalt

med min totala lydnad
trogenhet, åtråhet

som en naturlig följd

likväl så
hennes sexaptitliga frigjordhet

extasiska njutning
om og om og om igen
med alla hon så vill























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-08-15 11:57



Bookmark and Share


    Ingrid11
Snyggt!
2016-08-20

  StinaJ VIP
Gillar den här texten. Divina gudinnor bör vi kvinnor ha rätten att vara emellanåt.
2016-08-16

  Nannie
nice
2016-08-16

  Alysse VIP
Uppriktigt, ärligt
ditt hjärtas ord
och önskningar
fint skrivet
2016-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Den här var bra!
2016-08-15

  KattenKin VIP
En av dina bästa, i mitt tycke, love it!
2016-08-15

  Blått Norrsken VIP
Du skriver bra med rytm och väcker intresse till liv i dina texter . Som vanligt är du klar och tydlig i vad du vill få fram i texten . Tydligheten går inte att missa !!! Med ett leende läser jag dikten som Jag tycker innehåller mycket humor även om detta inte är ditt syfte med texten.
2016-08-15

  Öknens Ros VIP
En text som inte hukar för nånting, rakt på sak utan pardon.
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP