Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som helst

Småflickorna går
runt med sina dockvagnar
i sover katter.




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-08-15 12:19



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Gulligt..så gjorde mina barn också!!!
2016-09-08

  thyra
Gulligt och jag känner så väl igen bilden du ger. Fint!

2016-08-15

    Dan Myrbeck
Låter som 1:a-klass biljett.
Söt haiku.
2016-08-15

  Anya VIP
Vilken enastående och typisk bild du får fram. Jaa sannerligen en vanlig scen. Tack för att du påminner.
2016-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Ser det ganska ofta, katterna ligger kvar av fri vilja.

Flickorna växer upp, får egna barn att lägga i vagnarna.
2016-08-15

    ej medlem längre
så gjorde jag och min storasyster när vi var små,vi klädde missarna med dockkläder m.m och körde dem i vagn:)
bra haiku!
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP