Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text (#) 1484 på gång. En [1] enkel sång. Okay så. FORMAT

{

är 1 (en) ”reserverad” term. Se även [ae/ /®] tecken- foeljd. Ø [ø/ /f2] foere- kom-

mer. Longyearbyen = Ln [{Ln}] och (®) är ”data” (code/ /%) info. Även: information. 

FORMAT [] foere- kom- 

mer. Longyearbyen = Ln [{Ln}] ånyo. Ånyo: ”data” (code/ /%) inform. Wow… wow () fungerar. Bigrammet ng (Bingsjö/ /Zorn) är […] mycket = mt (2229) vikt-

ig… info. Även: information. 

[. . . . .] [. . . . .] [. . . . .] [. . . . .] [. . . . .]

[. . . . .] [. . . . .] [. . . . .] [. . . . .] [. . . . .]   

[. . . . .] [. . . . .] [. . . . .] [. . . . .] [. . . . .]  

[. . . . .] [. . . . .] [. . . . .] [. . . . .] [. . . . .]   

COPYRIGHT: FÖRFATTAREN. 
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
______________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
______________________

Ba+ (program- språk) fungerar. Mä mä = 2237 // MÄ (MÄLAREN) \\ fungerar. Okay så. 15 Au (sen) em = eftermiddag [EM] (pm/ /PM) Bob || Alice || Sally (BAS) ic. 

Okay [^] foer foere-

gå-

en-

de. 

@ – okay. Okay mä okay […] etc.
________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

________________________




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 182 gånger
Publicerad 2016-08-15 18:07



Bookmark and Share


  farbror zwed
        18.15 – tydlig-
    en.
    {1}
    {1}
    {0}
________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed