Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Text {#} 1485 – wow. /// /// /// /// /// /// /// /// ///

{

Liten essä noterad 15 Au – em = 14109 måhända. ® & % är ”data” [› « » ‹] code. CODE foerekommer. # = 35 – rimligen. @… wow. COLOR [cmy/ /k] foerekommer.

[___ ___ ___ ___ __] 
[¯¯¯ ¯¯¯ ¯¯¯ ¯¯¯ ¯¯¯]

[___ ___ ___ ___ ___] 

COPYRIGHT: FÖRFATTAREN.

[---------------------------------------]

[–––––––––––––––––––––]
[————————————————]

Ba+/mä… fungerar. 

}

 

 

______________________

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 218 gånger
Publicerad 2016-08-15 18:40



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Både rnu och mu fungerar. Men Mamma Mu <30/ /31> är (ae/ /®) inte {not/ /ac} prioriterad information data. Vidare <32/ /!> är ”PLUR” 1 (en/ /e2929) »RESERVERAD« term. Term-en TERM är (æ/ /Æ) vad term är. Ha (nu/ /now) 1 {en} trevlig dag [y/ /Y] och sola ej för (oe/ /OE) mkt. Se även: mycke29.
VÄNLIGEN, FARBRORN.
______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\
_____________________/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\
_____________________/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\
_____________________/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\
_____________________/

@ foere-
kom-
me27. Howdy… then. Tydlig-
en.
_____________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\
_____________________/

2016-08-16

  Nanna X
Fungerar mu?
2016-08-15

  farbror zwed
        18.40 (18:40) – okay code.
        ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
        ______________________
    
        ______________________
   
        ______________________

        ______________________


2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed