Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En person om biten av stål som utgör en bit av sina hängslen. Som taget ur en bok, en film, en pjäs. Själ och verkan, om det över huvud taget går att uttrycka saken så.


Replik ur verkligheten?





Främsta orsaken till
att den inte stod att finna
på golvet sedan,
var att den fortfarande
satt kvar i byxorna.

*
Orsaken till att han inte kom på begravningen
var någonting om omöjlig förlåtelse
till att den som dog
gjorde just det
och inte längre bjöd ut sig
som passion
genom att överleva händelseförloppet.

*
Han är en underbar människa
i någons ögon
för att en individ eller flera,
säger så.

Själv säger han sig vara en väg
någon går på
en är mer eller mindre
skäl till att vara
till en sorts allmän uppståndelse.

*
Tacksamheten över att möta en like
eller jämlike
kan vara som när tron möter en troende
tyckande
eller i vilket fall synbarligen
trogen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2016-08-16 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP