Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett resultat av något i mejlen så nyss utbytt, bara inte direkt nära i tid och med andra ord, också. Blott andemeningen av densamma och det var vi även rörande överens om, tyckte då åtminstone jag. Jag tänker som du, bara annorlunda.


Vi förstår varandra




På så sätt är vi hyggligt lika
du och jag
vi mår så mycket bättre
av att aldrig mötas annat än på avstånd
ifrån varandra
är det sätt på vilket vi kan komma nära




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-16 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP