Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkön blir tvåkön


Allting i universum äro skapat utav samma energier, men i just den skapelse som blivit den livsgenererande havandes skapelsens mest essentiella energier ansamlats. Detta är enkelt att förklara.

I början utav livets biologiska historia här uppenpå jorden funnes allenast ett kön – kvinnokönet – men då den genetiska variationen biologiskt sätt önskades bli större så skapades manskönet, utav Er.

Alla de essentiella energierna äro till fullo i den livsgenererande entiteten, i Er, emedans vi, samt våran virila energi, ärom till för att I skolen få variation, samt för Edert behag og betjäning.

Vi havom absolut inget egenenergiskt värde förutöver det, utan vi ärom en biprodukt, edra utväxter, era verktyg, existerandes för Er.

Filosofiskt, teasofiskt, existerar ej ens mannen.























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-17 11:36



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Du är onekligen en spännande person som kan bemästra orden mästerligt och göra nerdykningar i olika ämnen där du dissikerar det som faller dig intressant ,för att slutligen lägga fram Slutsatsen i dina texter. Det är inte viktigt vad jag tycker om dina utsagor .Det är din nyfikenhet samt ditt mästerliga sätt att skriva på som gör det så bra.
2016-08-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
om hur ett kön blivit två:

https://en.wikipedia.org/wiki/Evolution_of_sexual_reproduction
2016-08-17

  Öknens Ros VIP
En synnerlig besynnerlig skapelseberättelse. Utifrån vad skapades kvinnan?
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP