Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanhals

 

vänder kärleken ryggen
lutar sig åt nytt håll
han sitter inne
barnen, ett diffust minne

svanhals söker asyl,
trasiga vingar
i armvecket en kanyl

faller fyra våningar
genom blodet
så vackert allt är
när jag inte längre
är där




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2016-08-17 20:14



Bookmark and Share


  Elias N. Lockne
Det här var ta mig tusan det vackraste jag har läst, och det rörde mig djupt ned i hjärtat. Bokmärker!
2016-08-19

  Karina"Kia"
Livsöden i denna värld..sen att inte kunna vara med överallt..att hinna med

Bra berörande skildrat!
2016-08-18

    Dan Myrbeck
Svåra öden -
ibland döden.
2016-08-18

    ej medlem längre
Ja vad gör man när allt tycks gå illa...
Så tragiskt livsöde!
2016-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett vackert och berörande porträtt av en fallen ängel, målar du med din fantastiska poetpenna.
2016-08-18

  Anya VIP
Oj så starkt. Om samhällets olycksbarn. Du lyckas måla upp livsöden som berör på några få rader.
2016-08-18

  Mysiga Moa
Den här texten är så stark och känslosam.
Du har en gåva, du är fantastisk med orden <3
2016-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din starka text!
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP