Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alzheimer

Han tittade tomt
på henne
och allt omkring

Vem är du
undrade han
oroligt

Det smärtade
hennes hjärta
att höra orden

Hennes livs kärlek
som försvunnit
in i dimman

... alzheimer
är...
ett helvete

- utan slut




Fri vers av AjBi
Läst 322 gånger
Publicerad 2016-08-18 01:35



Bookmark and Share


    snöö
Blir så berörd, har en vän, allt för ung, som redan fått den diagnosen. Du skriver om det svåra och hur det blir...
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi