Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan

 

...starka armar runt en
fingrar som stryker längs ryggraden
som smyger längst kroppen
fram till magen
fortsätter uppåt och kupar ett bröst
kramar det varmt

Utan det är det inte kärlek

Men det är inte kärlek för att det finns heller

 




Fri vers av widmark
Läst 777 gånger
Publicerad 2006-05-24 10:28



Bookmark and Share


  Propella
Ljuvlig text. Faller för det varma, det sensuella och det kittlande. Men pricken över i:et är ändå slutet - vändningen, raden som man kan tolka precis hur man vill. Ja. Detta är riktigt, riktigt bra.
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark