Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLAROIDBILD

ser minnets bild
fotografiet ligger
i mitt knä

stryker förstrött
en bevarad lycka

du står som rået
i trädens dunkel
med korgen på arm

lockar till längtan
efter tvåsamhet

med skratt vi fyllde
gemensamt vår
kärlekslängtans korg

© Bosse 19 augusti 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-19 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten