Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredens Tomahawk. Avskaffa vetorätten eller lägg ned säkerhetsrådet (nya strofer)


Stridsyxan

Jag hade likt IRA lämnat in mina vapen
Yxan som var begraven, gräver jag upp igen
Säkerhetsrådet talar krigets språk
Därför gräver jag upp min tomahawk 

Jag är nu så jävla sne'
Troende får börja be

Ni som frodas bland löven
ni kan ta er i röven
Mig hittar ni vid era fötter
där jag gnager på era rötter

På fred, slutar jag aldrig tro
Mot krigets strömmar får jag ro 
Rådet ror inte så att svetten lackar
Anledning till att jag stridsyxan packar

Putin och Trump hör inte krigspiskan vina
Den kittlar inte heller deras feta nackar
Långt från striden fortsätter de bara att svina

Ta bort veton eller lägg ned detta råd
Skynda dig Margot. Tiden är nu bråd




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 905 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-19 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP