Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Problemet som är en sorts rundgång och oavsett vilket val som görs, det alltid kommer att vara orätt. Om alla ofredanden skall anmälas, då måste en tänka sig att det som är ofredanden kan begås oavsett kön, mot vem som helst.


Några måste gå åt i rättvisans namn




En del människor tycker att rättvisa
måste få kosta samhället i form av offer
i form av att få orättvis behandling.

Andra anser att enda sättet
att stoppa kriminella
är att döda dem.

De som offras i så fall
är de dödsdömda
som oskyldiga till just den gärningen är.

För vem slåss den som slåss
för en sak, orättvis eller ej
oavsett när segern nås

finns en tänkt framtid.
Som okända strider för andras
lika okända framtid i ett så tänkt då.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-20 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP