Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets böljande


ditt anletes perfektion
fagerheten längs varje del
utstuderad skönhet

du är det vackraste jag sett
dina ögon döljer hav

skimrandes likt pärlor

det pirrar i hela mig
mina ögon tindrar
mitt sinne skalvar

jag når eufori vid din hand
jag når extas vid din smak

du är paradisets hägn























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-08-21 01:43



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Sensuellt vackert. Man känner pirret.
2016-08-22

    Ingrid11
vackert så!
2016-08-22

  KattenKin VIP
Eggande och riktigt vackert.
2016-08-21

  Blått Norrsken VIP
Fantastiskt skapande av en mans kärlek till en kvinna som han högt älskar. Helt klart är att i denna typ av text är du oslagbar.
Grattis !!!!

2016-08-21

    ej medlem längre
närmare paradiset än så här kommer vi väl inte...skämt åsido; kärlekslyrik där poeten lyfter upp den så att vi ska kunna se den...härligt!
2016-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt sensuell dikt!
2016-08-21

  överlevaren VIP
En fröjd att läsa!
2016-08-21

    ej medlem längre
Dina poetiska ordflätor berör.
2016-08-21

  Frida Andersson
Riktigt romantiskt.
2016-08-21

  Öknens Ros VIP
Som skimrande pärlor flödar orden av kärlek.
2016-08-21

  Alysse VIP
"dina ögon döljer hav"

Oändligt vackert skrivet
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP