Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åkersbergas gäng våldtagit barn för pengar. De är knarkare som hade jobbigt i sina familjer. polisen och chef åklagare som använder sin position för att svika utsatta barn är mycket värre –de lämnar brottslingar ostraffade och med det provocerar dem


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde. del 23

3 år i mörkret.

Efter besök sommarstugan hys pedagogen fick son antal vredesutbrott.
pedagogen talade i hans närvarande att han måste placeras på boende.

När vi kom till polisen för förhör sonen var övertygat att vi kom ditt i samband med att ”sätta honom på barnhem” – som stå i protokollen av förhör med honom.
Det hjälpte inte att jag förklarade till honom varför vi kom till polisen.
Det också stå i protokollen av förhör att han var rädd.
Fram kom polisen handläggare – kvinnan med helt likgiltig min.
Sonen fick bara timme på sig.
I Göteborg polis barnhandboken stå:
1. att förhör med utsatta barn måste köras sa snart sa möjligt.
Sonen fick vänta ett och halv år.

2. att det måste vara 2 -3 träff för utsatta barn känner förtroende till polisen som kör förhör. Vilket förtroende kan sonen känna till helt likgiltigt polis som gav honom bara en timme, som tagit ingen hänsyn trotts att han säjer att han är rädd, till lång väntetid, till pojkens diagnos? Polisen var välinformerat att gänget skrämmer sina offer med mordhot, att gänget begått flera mordförsök och i visa fall lyckades, att gänget har vapen (sonen var hotat med pistol. Gängmedlemmar slagit honom och tryckte pistol mot hans ansikte)
polisen visste väll att det handlar om serievåldtäkter och brottslings mönsterbeteende.
3. Att polisen få inte ställa distraherande frågor till utsatta barn under förhör. Sonen var spelberoende. Jag informerade polisen om det,
Han fick frågor angående sitt spel. Halva förhör berättade han om spel ( det stå i protokollen)
Detta förhör var medveten sabotage av barnvåldtäktutredning.

handläggare rubricerade penetrerat barnvåldtäkt som sexuellt ofredande. Chef kammaråklagare beslutade att avsluta utredning med samma rubrik.

Åkersbergas gäng våldtagit barn för pengar.
De vara betalda av pedofilhärva som filmade övergrepp.
Men polisen och chef åklagare som använder sin position för att svika utsatta barn är mycket värre – de lämnar brottslingar ostraffade och med det provocerar dem för flera brott.












Prosa av izabella wallin VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-22 15:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-12-03

    ej medlem längre
Ja dessa poliser är verkligen kriminella, hela systemet är kriminellt...laglöst!
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP