Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är neutrum? Utöver latin och i ordbokens form neutrala ord, men vilka då i så fall. (Från 2016) Bilden kommer från min egen kamera. Som så ofta. Bara inte alltid 'självklart'. Kameran tar fina bilder. Det gäller att knäppa i tid.


Det finns två slags människor - neutral text





Den som väljer det trygga och invanda,
som i kärlek eller om det är pengar,
hellre placerar eller anställer
än spekulerar själv.

Den som väljer
i och för sig aktivt och spännande
men som sätter något på spel,
till exempel sitt eget liv, mera spontant då.

Undantaget som sägs bekräfta regeln,
genom att inte välja alls
utan bara stå kvar på ruta ett
och låta tiden ha sin gång.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-17 22:35



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket finns att andas in i din text och mellan raderna
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP