Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ett svar i mejlen, blott till den främling som visserligen är känd något men ändå kan kallas att få främmande ibland, i mera verkligheten. Då det är tid till att mötas, där ute någonstans.


Något litet om trick




Och jag som trodde,
hela denna tid till nu.
Men det är något
av ett handikapp.

Att jag visste något
om världen
att den hade gränser
och att människorna hade det.

Men det verkar vara
en villfarelse,
en illusion,
ett trick att tro så.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-24 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP